11. 4. 2012

Umělé nehty

Umělé nehty jsou známe také pod názvem falešné nehty. Některé umělé nehty se snaží svým vzhledem, co nejlépe napodobit vzhled skutečných nehtů, ale některé můžou působit nepřirozeně.


Umělé nehty jsou jakou si náhražkou Vašich vlastních nehtů pokud chcete mít delší nehty, mít je hezky ozdobené nebo je chcete mít za nějakým jiným účelem. Nejčastější účel je spíš, že umělé nehty (hlavně ty gelové) v dnešní době frčí a je to in (tím nechci nabádat, aby si některé slečny utíkaly narychlo udělat nehty kdo ví kde a za jakou cenu). Jsou k dispozici v různých barvách jako je např. černá, růžová či červená nebo s potisky květin, zvířecích vzorů a jiných motivů nebo zdobené různýma ozdoba např. kamínky.
Pokud jsou nehty správně přilepené není s nimi žádný problém, ale má to jedno velké ALE. Pokud umělé nehty používáte dlouhou dobu můžete si poškodit nehtové lůžko a tím se zabrání růstu Vašich přirozených nehtů. Bohužel, nejčastějším problémem je plísňová infekce, která vznikne mezi umělým a přírodním nehtem, upřímně jsem se s takovým případem ještě nikdy v životě nesetkala.

Odkazy:
egelovenehty.cz

Žádné komentáře: